Bralni klub

Verjetno ste v medijih in na socialnih omrežjih že zasledili naše vabilo k sodelovanju pri bralnem klubu. Vemo, da se vas veliko sprašuje, kaj sploh je bralni klub, zato smo se odločili za kratko razlago.

Bralni klub je 8 do 12 knjigoljubov, ljubiteljev kvalitetne literature in razmišljanja o prebranem, ki se oblikujejo ter povezujejo v bolj ali manj stalno skupino. Namenjen je spodbujanju poglobljenega branja in refleksiji prebranega. Na srečanjih, ki se odvijajo ob dogovorjenih terminih, člani aktivno sodelujejo z izmenjavo mnenj, z vrednotenjem in presojanjem prebranega. V prijetnem vzdušju se skupaj z moderatorjem odločajo o vsebini in temah, ki jih bodo brali ter o dejavnostih, ki bodo potekale vzporedno z branjem (ogled filma, delavnica, razgovor z avtorjem …).

Če strnemo – če radi prebirate kvalitetno literaturo, če se v prijetnem vzdušju radi pogovarjate o prebranem, če želite svoje mnenje in misli o prebranem predstaviti še komu in slišati, kaj drugi mislijo, je zdaj prava priložnost, da se včlanite v naš prvi bralni klub in vse to udejanjite.

Širok nabor knjižničnega gradiva nudi neštete možnosti, s katerimi bomo zadovoljili bralne okuse prav vseh članov bralnega kluba. Pohitite s prijavo, saj je število mest omejeno.

Prijavite se lahko osebno v knjižnici, preko elektronske pošte na naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali po telefonu na telefonski številki 02 80 55 108.

Prisrčno vabljeni.

 BRALNI KLUB